Al sinds de oprichting van Homestudios is er sprake van samenwerking met interieurmerk Rebellenclub. Een club van jonge ontwerpers, die met hun fijne interieurcollecties het concept van Homestudios mooi completeren. In het assortiment vind je nog altijd prachtige merken als Zuiver, BePureHome en Vitra, maar inmiddels voert de Rebellenclub voornamelijk een geheel eigen ontworpen collectie. Nu Homestudios haar klanten ook de mogelijkheid biedt van een volledig woonklaar-concept, werd het tijd om de samenwerking verder te bekrachtigen.

Inrichting nu volwaardig onderdeel van de klantreis

De Rebellenclub en Homestudios hebben daarom op 14 juni tijdens de Provada 2022 een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend.​ Waarom het juist nu daarvoor het perfecte moment is, legt Ard Siekerman, directeur Homestudios, graag uit: “In de afgelopen jaren hebben we veel geleerd over het te voeren assortiment en de manier waarop wij en de Rebellenclub onze klanten bedienen. Daar hoort een ander model bij en dat hebben we nu vormgegeven met deze nieuwe overeenkomst.” Op de vraag wat er dan verandert in de benadering van klanten, geeft Ard aan: “Wij merken dat personeel met verstand van zaken het verschil maakt. Dat heeft geleid tot een aantal vaste medewerkers van de Rebellenclub op de Homestudios-vloer, die naadloos binnen onze klantreis hun advies kunnen geven. Hiermee zijn wij ervan verzekerd dat ook de inrichting een kwalitatieve plek binnen onze klantreis heeft.”

Matthijs van Ewijk (oprichter en eigenaar Rebellenclub) en Ard Siekerman (directeur Homestudios) op de Provada.

Geen verkopers maar stylisten

Dat de kwaliteit en eigenheid die de Rebellenclub levert goed aansluit bij de werkwijze en het DNA van Homestudios, beaamt ook oprichter en eigenaar Matthijs van Ewijk. Met veel enthousiasme vertelt hij dat bij Homestudios een persoonlijke benadering en maatwerk voorop staan, wat ook geldt voor de Rebellenclub: “Wij bieden in de huidige fase van onze onderneming vooral maatwerk. Klanten krijgen niet te maken met een verkoper maar met een eigen stylist en meubels kunnen zij ook nog eens speciaal op maat laten maken. Ons platform ondersteunt klanten daarbij met de mogelijkheid om moodboards te maken. In het experience center zien ze vervolgens de meubels daadwerkelijk staan met de bijbehorende QR-codes erop. Inrichten verloopt zo dus met speels gemak, op maat en met persoonlijk advies!”

Uniek en op maat

Ook in de eigen winkels van de Rebellenclub draait alles om maatwerk: “Wij maken interieur op een leuke manier toegankelijk en betaalbaar. In al onze winkels vind je stylingateliers waarin professionele stylistes alle tijd nemen om klanten te adviseren. We zijn al succesvol met banken op maat en deze zomer volgen ook maatwerk tafels, eetkamerstoelen en vloerkleden. Alles passend bij het totaalconcept voor een optimale klantbeleving. Met als doel een prachtig eindresultaat voor de klant. Samen met Homestudios leveren wij het bewijs dat je uniek kunt wonen in een nieuwbouwwoning”, aldus Matthijs.