Geslaagde en kleurrijke Homestudios Inspiratiedag!


We zijn blij dat ons Homestudios experience center ondanks de coronapandemie de afgelopen periode gewoon open kon blijven, om toekomstige bewoners van diverse nieuwbouwprojecten te ontvangen. Ook op zaterdag 11 september opende Homestudios haar deuren tijdens de Inspiratiedag. Klanten en medewerkers konden zich deze dag laten inspireren over kleurgebruik in hun huis.

Volop inspiratie en bijzondere woonklaarmogelijkheden

Het team van woonadviseurs en andere specialisten stond te trappelen om de toekomstige bewoners van onder andere Hoef en Haag (Vianen), Hof van Haag (Den Haag), Quatrebras Park Quartier II (Badhoevedorp) en Somerparc (Amsterdam) te verwelkomen. Kopers gingen in gesprek met een woonadviseur, keukenspecialist of keken zelfstandig in alle rust rond in een van de elf volledig ingerichte woningen, om ideeën op te doen voor hun toekomstige thuis. Van volledig afgewerkte wanden, vloeren en trappen, verlichting, raamdecoratie, meubels tot inbouwkasten. Alle onderdelen om een woning woonklaar op te leveren, waren te bewonderen door de kersverse huiseigenaren. Want hoe fijn is het als jouw nieuwe woning bij oplevering helemaal klaar is!

Blij met de enorme belangstelling!

Specialistisch advies en demonstraties

Voor de diverse woonklaar onderdelen konden kopers ter plekke alle mogelijkheden bespreken met onze specialistische partners. Zo gaf De Rebellenclub deskundig advies over de inrichting van een woning, er was een vloerspecialist voor FRAAY vloeren, Hattelli specialisten gaven advies over inbouwkasten en raamdecoratie en Maretti was vertegenwoordigd voor lichtoplossingen. De Haan Westerhof gaf advies over zonwering en Upstairs Traprenovatie over afwerkingsmogelijkheden van de trap. In de Kookstudio gaf onze chef-kok kookdemonstraties, bijgestaan door specialisten van ATAG en Siemens.

Genoeg te doen en te zien!

Hulp bij inrichting en kleurgebruik

Nieuw tijdens deze Homestudios Inspiratiedag was de mogelijkheid om betaald interieuradvies in te winnen bij een van onze interior designers. Hoe creëer je een samenhangend geheel met bestaande persoonlijke spullen en nieuw aan te schaffen woonitems? Hoe zorg je dat je nieuwe woning een functionele indeling krijgt? Welke meubels laten jouw woning groter lijken en welk meubel moet eigenlijk waar komen? Welke kleuren, materialen en vormen ondersteunen de gewenste woonstijl en sfeer? Allemaal vragen die onze interior designers met passie hebben beantwoord.De toekomstige bewoners verlieten het experience center met nieuwe inspiratie en diverse kleur-, vloer- en materiaalstalen. Wij blikken terug op een kleurrijke zaterdag, met enthousiaste kopers en partners.

En we kijken graag alweer uit naar de volgende Inspiratiedag op zaterdag 9 oktober 2021, met als thema ‘oktober woonmaand’.