Laat je inspireren door Homestudios


Bij Homestudios doen we iedere dag ons best om onze klanten te helpen om van hun nieuwe huis een thuis te maken. Dat doen we meestal doordeweeks door middel van één-op-één gesprekken. Maar tegenwoordig organiseren we maandelijks op zaterdag een Inspiratiedag in het Homestudios experience center voor onze klanten.

Inspiratie in vele vormen

Tijdens een Homestudios Inspiratiedag ervaren bezoekers alles wat Homestudios uniek maakt. Om te beginnen kunnen ze heerlijk rondlopen in de huizen van de leukste ‘straat’ van Nederland: onze Inspiratiestudio met maar liefst elf volledig ingerichte en afgewerkte inspiratiewoningen. Verder kunnen klanten deelnemen aan een kookdemonstratie of advies inwinnen in een persoonlijk gesprek met onze interieurstylisten en specialisten op het gebied van zonwering, raamdecoratie, maatwerk kasten en meer. Bovendien kunnen aanwezigen er nog voor kiezen om een inspiratierijke lezing over de laatste woontrends van één van onze interior designers bij te wonen.

Een voorproefje in video

Voor iedere Homestudios Inspiratiedag worden kopers van geselecteerde nieuwbouwprojecten uitgenodigd. Wanneer jouw project aan de beurt is, ontvang je daar tijdig bericht over via Mijn Homestudios . Wil je alvast weten wat je te wachten staat? In onderstaande video krijg je alvast een voorproefje.